Πολιτική Επιστροφών

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα απο την πραγματοποίηση της.

Μετα το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Δεν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία ή μέρος αυτής παρά μόνον στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας, οπότε δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Σε περίπτωση λάθους μας υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει καταστραφεί το προϊόν και η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης μας.


   Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα παρακρατώντας όμως το ποσό των 4€ για τα έξοδα αποστολή που έχουν ήδη πληρωθεί απο την εταιρία μας. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος μας δεσμευόμαστε να αποστείλουμε εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής προβεί στην επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα μας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Η εταιρεία μας θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά στο e-mail επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα.


   ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

   Η εταιρεία παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από τον καταναλωτή. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. Αν το λάθος αφορά τον καταναλωτή τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει το καταναλωτή και ανέρχεται στα 5€. (Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων)

   


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

       Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Ο καταναλωτής μέσω του e-mail ή του τηλεφώνου της εταιρείας πρέπει να ειδοποιήσει την εταιρεία για την αντικατάσταση εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή του προιόντος ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα με ποιο προϊόν θα αντικατασταθεί.

        Σημείωση:

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της εταιρείας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της επιστροφής της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε λόγω υπαιτιότητα μας τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:


   JOHAN VARGAS

   KANADA 54

   85100 RHODES,GREECE

   Tel 2241039025

   EMAIL INFO@VARGASSPORT.GR